Intensiv helg

​​​​​(Ganska dålig bild men hade typ ingen annan)

Verkligen haft en toppen helg på alla sätt. Väldigt lite sömn dock men det går att ta igen. Började med att kliva upp 04.45 på lördagsmorgonen för att vi hade samling i Huddinge vid 08.00​ då vi skulle spela innebandycup. Åkte ut i kvarten med resultatet 4-3. Var lite små surt då det var så himla nära. 

Men efter det så blev det att se ena semifinalen för att sedan åka i väg till färjeterminalen för att dra på kryssning med några från laget + några från herrlaget. 

Riktigt härligt gäng blev vi och hade det riktigt bra. Samir och Viktor spelade efter mycket om och men. Var riktigt bra stämning större delen av kvällen bortsätt att det var någon som förföljde mig och skulle vara precis bakom mig på dansgolvet hela tiden. Började dessutom med att man får en hand runt midjan av honom. Att det ska behöva vara så bara för att man är tjej? Jag är även en sådan som blir väldigt obekväm av sådant. Men som tur var så hade vi riktigt bra killar i gänget som förstod att jag blev obekväm och hjälpte mig att ha koll.  Lite ledsamt att det ens ska behövas bara. 

Hade i alla fall  hur roligt som helst och kom i säng där vid 07.30 tiden på morgonen. Vilket betyder ca 26 timmar efter jag vaknat.  Så söndagen  var rätt chill vi var inte tillbaka i Stockholm förens vid 17.30 tiden så dagen gick väl ganska mycket ut på att chilla med gänget och bara ta det lugnt. 

Hur trött jag var då jag kom hem? missade hela Sveriges VM match som jag skulle kolla på datorn. Då är man ganska slut kan jag lova. 

Dagen i dag har varit extremt lugn också, behövde ta igen några timmar sömn minst sagt. Får se om man hittar på något så här sent om sida en måndagkväll. 

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


  • Nära Lidingö

Gillar

Kommentarer