Inte alltid så lätt

I går då jag hämtat barnen hos mamma och pappa var det som ett mindre kaos bröt ut. Det gallskrek en i taget (tack och lov) fram och tillbaka och så höll det på ett par timmar. Sen var det som att det lugnade ner sig. Men det tog nog 2h att byta blöjor och ta på pyjamasarna. Tillslut gav jag upp och lät Tindra sova i bodyn. Inte hela världen och va helt slut så orkade inte ta den fighten riktigt där och då. Man blir som bra på att avgöra vad som är värt och inte värt.

Mina barn är inte alls krångliga barn så men i bland kan det ju bli lite mycket på samma gång ändå. Speciellt om man kanske inte är toppen pigg själv osv. Men så fort dem skrattar och ler åt en igen så ör det ju som att allt det som känns jobbigt bara försvinner.

Natten va i alla fall bra. Som vanligt. Fick sova riktigt gott faktiskt. Tror dem bara vaknade för varsin flaska med. Så det var riktigt skönt.

Våran morgon rutin kan ju vara bland det mysigaste jag vet. Då dem vaknar olika tider så tar jag först upp Tindra byter blöja mata med flaskan och klär henne. Hinner även mysa en bra stund innan min sjusovande Emilia behagar att vakna. Då brukar i regel Tindra vara så pass trött att hon tar sin första sovstund så att jag även får lite egen tid med Emilia. Det är faktiskt ren lyx på riktigt för dem brukar också va på väldigt bra humör på morgonen vilket är otroligt värdefullt.

Sen kan man ju verkligen undra vart den här dagen har tagit vägen. Det är väl lite så då man har småbarn. Känns inte som man hinner göra någonting innan dagen är helt över.

Vid 16 tiden ska vi i alla fall möta upp tjejernas mormor för att gå i väg och kika på samma affär som vi va på här om dagen. Hittade nämligen lite porslin jag vill ha smakråd om. Så får vi se om det blir att inhandla det eller inte.

Snart dags att själv hoppa ur pyjamasen och fixa sig lite. Känns som det inte har så stor prioritet längre.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg