inte alltid på topp 

Det är inte alltid frid och fröjd hemma hos oss kan jag lova. I morse va en sådan morgon där jag helst bara hade slagit igen dörren och inte gått ut alls. Men vi hade 1års kontroll på BVC så det va bara att snällt ge sig ut. väl där fortsatte skrik och gråt partyt och till råga på allt så va det också vaccin som stod på schemat.

Tindra somnade direkt i vagnen då vi kom in genom dörren. Får se hur länge hon sover i dag. Det senaste dagarna har hon sovit drygt 2h vilket har varit toppen bra. Det medför också att hon bara sovit en gång per dag vilket känns bra inför förskolan i höst. Emilia har ju sovit bara en gång /dag en längre tid men hon behöver inte lika långa stunder.

I natt var det mamman i gänget som hade svårt att sova. Massor av tankar som snurrade om massor. Det slutade med att jag plockade upp Emilia till min säng och bara låg och gosade med henne. I bland behöver mamman närhet också.

Nu i eftermiddag är det Emilias tur att åka i väg till stugan i fjällen med sin morfar och mormor. Det va kanske därför jag behövde gosa lite extra med henne. Hon verkade i alla fall super taggad på att åka i väg nu.

Jag och Tindra ska i eftermiddag till en kompis för lite lek dejt med middag. Sen får vi se om vi kanske åker på badhuset i morgon förmiddag.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar