I bland så räcker inte energin

Här är en bild på en väldigt trött och hängig tvåbarnsmor.
Blev en riktigt härlig promenad i dag tillsammans med min mamma. Vi gick strandpromenaden nere vid älven och fick ihop en dryg timmes promenad. Sen knatade jag hemåt i lugn och ro. På vägen blev jag sen stoppad av en gravid kvinna, som det visade sig väntade tvillingar. Så jag stannade och pratade en stund med henne innan vi gick hem. Tindra sov i närmare 2,5 timmar där runt lunchtid. Hon behövde nog det helt klart då hon inte är helt 100 frisk.

Hann plocka bort lite då vi kom hem och då Tindra sov en bra stund i vagnen även inne så hann jag även ägna lite tid åt Emilia då hon vaknade så fort vi kom tillbaka hem.

I eftermiddag tog energin slut för mig redan vid 16:30 tiden. Energin fanns inte kvar. Så jag tog barnen till sovrummet och vi busade i sängen resten av eftermiddagen. Tror att tjejerna också uppskattade det då dem varit hur snälla som helst.

Nu är klockan snart 21:00 och Tindra har sovit en stund medans Emilia ligger och pratar med tvn här bredvid mig.

Tanken var att skulle rensa och sortera i mitt pysselskåp, får se om jag orkar det sen då Emilia somnat eller om det får bli någon annan dag.

Nej nu ska jag se om jag kan få henne att sova. Hon ligger och sparkar mig i sidan nämligen vilket inte är så där super skönt.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg