hv71 i dag i morgon för alltid

vad ska man säga? dem som verkligen känner mig vet hur mycket hockeyn betyder för mig. Dem vet också vilket lag som är mitt lag. Dem som vet det, vet också att mitt lag inte har gått så bra denna säsong direkt. Vårat älskade hv71 ska inte kriga när nere. Det ska kriga i toppen. Även om det inte blivit så i år har mitt hv-hjärta inte slutat slå. För det är då om våra hjärtan slutar slå som vi tappar tro. Man ska aldrig sluta tro och man ska aldrig sluta hoppas.

1995 tog vi SM guld som lag nr 8 in i slutespelet. Vad säger att vi inte kan göra det igen? Vad säger att vi inte kan vända på det här? Det kommer inte vara lätt och vi kommer inte få något gratis. Men hoppet är det sista som överger än. Vi har gjort det förut och kan göra det igen.

Den dagen vi slutar älskar vårat lag är den dagen vi slutar kallar oss supportar. För mig är en supporter en som står upp för sitt lag i alla lägen. I dag, i morgon, för evigt för alltid i medgång och motgång i glädje och sorg. Det är ingen hobby det är en livsstil. Idrott är kärlek. Kärleken för sporten och kärleken för laget.

Jag kan inte förklara hur jag kom in på hockeyn och varför det blev hv71 för mig. Det går inte det finns inga förklaringar till det. Men jag är evigt tacksam. Hockeyn har gett mig så otroligt mycket nya vänner och inte bara vänner utan en hel del nya erfareneheter. Hockeyn kommer alltid vara en del av mig och hv71 kommer alltid vara mitt lag.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer

Linda,
Åh vad bra skrivet! Hv71 är det största och det bästa!
lindaroos.devote.se