höstkläder

Nu har det nästan blivit dags att plocka fram lite mera höstkläder åt tjejerna. Vilket jag gillar skarp då den delen av garderoben är den jag gillar allra bäst. Mycket mjukis plagg och fina koftor osv.

Dessa one pice overaller från Nowebi är mina absoluta favoriter inför hösten. Så mysiga och lätta att klä barnen i. Kan nog bli några uppsättningar av denna typ av plagg.

I kväll blir det nog att vi åker upp till barnens morfar och mormor och sover där en natt. Det är nämligen så att det byggs en del i huset där vi bor och då det borras och ha sig tycker Emilia att det är lite små obehagligt. Vi får se helt enkelt men lutar åt det.

Ja vi får se vad eftermiddagen har att erbjuda mer osv. Blir i alla fall att försöka hitta på någonting. Så sjukt grått och trist väder så man vill egentligen inte riktigt vara ute.

Är en riktigt rastlös mamma just i dag. Egentligen övertrött också då jag sovit dåligt i natt. Men ändå väldigt full på energi. Den kombon går väl inte riktigt ihop antar jag men gissar på att det är som för dem små.

Det händer otroligt positiva saker för oss just nu. Vågar inte direkt säga mer än så för tillfället. Men det handlar om saker som legat som en sten över mig.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer