Höstfavoriter- frågor om hösten

Nu kan jag väl få påstå att hösten är här på riktigt. Löven har börjat bli gula och hamnat på . Temperaturen börjar sjunka mer och mer. Jag personligen tycker att hösten är väldigt mysig. Jag hittade en liten lista med frågor på tema höst.

Hur känner jag inför hösten 2021?

Det blir min första höst med tjejerna och då jag i grund och botten själv är en tjej som gillar både höst och vinter framför sommar och sol så ser jag verkligen fram i mot det. Det kommer bli en mysig tid där jag och tjejerna vara ute och hitta på mycket saker. Nu börjar dem också bli i den åldern att man kan hitta på mera saker.

Vad är värst mörkret eller kylan?

Kylan är jag rätt van med då man är uppvuxen i Norrland. Nu blir det dock en ny utmaning, hiur man ska klä dem små för att dem varken ska frysa eller bli på tok för varma. Då det kommer till mörkret tycker jag inte om att tex va ute och promenera ensam i det utan då tar jag hellre en längre väg fast efter upplysta cykelvägar.

Favorit höst trender?

Jag gillar verkligen det här mysiga som hösten för med sig. Mjukläder och stickade tröjor och stora mössor och härliga halsdukar.

Hela den här mysiga känslan som hösten för med sig är något jag verkligen gillar. Tända ljus, varm chocklad osv.

En utflykt du vill göra i höst?

Jag vill ta med mig mina tjejer ner till Stockholm och hälsa på mina vänner där. Det finns många där som jag vill att tjejerna ska få träffa. Människor som betydde mycket för mig under mina år där.

Sen vill jag också spendera tid uppe i våran fjällstuga. Det är där jag får ladda batterierna på bästa sätt och bara vara. Där har vi även en fantastiskt natur bara utanför fönstret. En väldig kontrast i mot hur vi har det här i stan.

Vad gjorde du förra hösten?

I början av förra hösten var jag omedvetet gravid med tjejerna. Några veckor in på hösten fick jag veta att jag var gravid. Jag blev väldigt fort väldigt trött så den hösten spenderades mest i sängen.


Vad är höstmys för dig?

Att mysa ner sig i stora stickade tröjor framför en bra serie eller film med en stor kopp varmchoklad i sällskap av människor som står en nära.

Vad var det bästa med sommaren som varit?

Utan tvekan att bli mamma. Att få spendera tid och lära känna mina små och att få lära känna min hemstad på nytt efter närmare 8år på annan ort. Att flytta in i lägenheten som nu är min och tjejernas trygga punkt i livet. Det blev en sommar att minnas helt enkelt.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer