hemmakontor i sängen

Hade en riktigt mysig stund i Hagaparken i går med ett gäng lagkamrater. Var riktigt trevligt och lättsamt. Efter det vart det bara att åka raka vägen hem och fortsätta med redigeringen. Sen efter det bara direkt i säng.

I dag känns det inte som att jag fått speciellt mycket gjort. Större delen av förmiddagen har jag legat i sängen med datorn på magen och svarat på mail osv.. Har även redigerat klart och publicerat ett youtubeklipp. Mer info om det kommer i kommande inlägg. Sen har jag skrivit en del inlägg som kommer komma här med framöver.
Har även börjat kika på saker inför framtiden och skickat i väg några mail angående dessaSå egentligen har jag väl fått en del gjort bara att det inte känns som det.
Måste fixa mig en ordentlig skrivbordshörna med. Inte hållbart att sitta flera timmar i en fåtölj vid ett bord som är på tok för litet och på tok för högt,
Så inom kort kommer jag göra om lite här hemma i min lilla lägenhet. Känns kul att få lite av en nystart. Har ju en del prylar som tex skrivbordet osv i förrådet. Så väntar egentligen bara på hjälp att bära upp allt därifrån.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer