hemma i stan igen

Då var vi åter hemma i stan igen. Vi anlände vid 18.00 tiden och har sen dess bara myst och tagit det väldigt lugnt kollat på serier och inte gjort så mycket alls annat. Mamma och Pappa följde med in en stund också.

Då Tindra va lite små gnällig så har jag inte hunnit med att plocka ur väskan osv. Men det får bli förmiddagens to do i morgon. Får se om jag även kanske drar ut med ungarna en sväng. På eftermiddagen vankas det fika hos mig, många som vill komma och dels träffa tjejerna men även se hur vi bor. Då är det ju smart att slå två flugor i en smäll och bjuda hit folk.

Just nu ligger jag i sängen och kollar på The good doctor. Älskar verkligen hur mitt sovrum har blivit hittills. Det saknas bara några tavlor och sen ska jag eventuellt måla barnens sängar också vi får se. Tänker att jag sedan ska visa upp det och resten av lägenheten antigen via inlägg här eller ett Youtubeklipp. Vi får se helt enkelt.

Mina små sover just nu väldigt gott här bredvid mig i sina sängar. Hur mysigt det än må vara så är jag väldigt tacksam över att dem nu sover i egna sängar. Dels får jag bättre plats i sängen och sen sover vi nog alla bättre så här.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer