Helg 1 av 8 done

Åkte i fredagskväll i väg till Västerås för att jobba som funktionär på Tubecon, som är en Youtubeturnè. Länge sen man känt sig så uppskattad och att man gör något man tycker är roligt. Det tar en del energi men det är helt klart värt det kan man säga. Ser redan fram i mot nästa stop som är om två veckor. 

Denna gång så kom jag ner till Västerås lite senare än dem andra så var aldrig med på Fredagen och byggde arenan. På fredag morgonen strax efter 08.00 drog vi i väg och byggde klart det som inte var gjort under fredagen. klockan 12.00 drog det sen i gång och då var det full rulle i dem 8 timmarna vi höll öppet. Sen var det bara packa ihop allt igen, vi var ett gäng som stannade kvar lite längre än dem andra och gjorde klart det sista så det var gjort inför hemfärd på söndagen. Så  vid 22 tiden så lämnade vi arenan och åkte i väg för att bada på kokpunkten som är ett äventyrsbad i Västerås.  Vilket var väldigt kul. Vi hade hela badet för oss själva och det var bra stämning i gänget.  

Gänget är för övrigt helt underbart. Verkligen ett toppen gäng kan man säga.  Var inte speciellt taggad då jag vaknande där på fredagsmorgonen samt efter träningen men då jag väl var på plats och träffade alla så vände det direkt.  Ångrar verkligen inte att jag är med på detta. Så sjukt kul att vara en del av detta gäng. 

Nu blir det lite vila hemma i Stockholm sen lite semester i 5 dagar då vi åker till Barcelona med familjen för att sen vara hemma i Stockholm 3-4 dagar innan det är dags för stop nr 2 som är i Sundsvall. Ser fram i mot ännu fler toppen helger med detta toppen gäng. 


Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer