Hejdå 2021 hej 2022 del 2 Juli - december

Juli: Sen tjejerna kom i Maj har fokuset mest varit på att lära känna dem och växa in i rollen som mamma. Vi flyttade in i våran egna lägenhet under juli månad och började forma vårt liv lite mer till vårat egna.

Augusti: Här var det mycket fokus på oss som familj och att forma våran vardag och våra rutiner. Jag fick lära mig att vara trygg i min roll som mamma på ett helt nytt sätt. Nu var det jag som ensam skulle klara av att ta hand om tjejerna. Vilket visade sig skulle gå hur bra som helst.

september - December Dessa månader såg rätt lika ut. Vi har hunnit ett par vänder upp till fjällen. Myst tillsammans hemma. Varit en hel del hos tjejernas morfar och mormor. Fixat och donat hemma och varit på en del utflykter i närområdet. I november hade vi även dop för tjejerna med tillhörande dopfest vilket va super mysigt.

Jul firade vi hos tjejernas mormor och morfar. God mat och trevligt sällskap, kalle anka på tvn och en del julklappar.

Nyår blev uppe i fjällstugan med god mat och trevligt sällskap. Här slutar år 2021. Kanske det mest händelserika och fantastiska året jag upplevt. Att bli mamma är det största som hänt mig. Det vackraste jag har i livet är mina tjejer. Ser så fram i mot vad 2022 har att erbjuda. Att se dem växa upp och bli egna personer kommer va helt magiskt. varje dag är ´magiska med dessa två.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar