hejdå 2016 Hej 2017

Beskriv året med tre ord
Kaosartat,lärorikt, kärleksfullt

Vilka ser du som de största händelserna under året?
Den enskilt största händelsen var väl Tubecon turnén. En väldigt intensiv men utvecklande period. Som höjde mig och mitt självförtroende en hel del.

Har du blivit bättre på något?

Jag har absolut blivit bättre på att tro på mig själv. Samt att släppa in folk nära och lita på dem.

Gjorde du något du aldrig gjort förut?

Blev utvald och åkte runt som crew på Tubecon turnén, vilket renderade i att jag detta året inkasserade fler hotellnätter än någonsin tidigare. Var i Barcelona och firade min mors 50årsdag.

Vad var extra dåligt med året?

Att jag blivit omkullkastad av människor/myndigheter vars uppgifter inte skötts och jag hamnat i kläm. Vilket också fått konsekvenser för hur jag mått och således påverkat mig och min vardag negativt. Det man kan säga är att det varit som en bergochdalbanan där jag inte funnit min trygghet.

Lärde du känna några nya människor?

Detta år har jag lärt känna en hel del nya människor kan man säga, mycket tack vare turnén. Har även fått närmare relationer med folk som funnits där tidigare.

Vad var extra bra?

Att jag träffat människor och framför allt en människa som jag kan lita på till 210%. Som kan ta alla sidor utav mig. Jag har skrattat med personen men även snackat om det allra djupaste utan att det för det känns dumt eller konstigt.


Vad skrattade du åt?
Jag har skrattat med och åt andra likväl som jag skrattat en hel del åt mig själv. Ett exempel var då vi efter sista giget på turnén fick för oss att bygga pepparkakshus 00.30 på hotellrummet, Således utan smällt socker. Ännu en gång fick jag bevisat för mig att tejp löser allt.

Vad grät du för?

Jag har gråtit av frustration för saker som inte fungerat som dem ska. Jag har gråtit över innebandyn (också det i frustration) Mycket av det negativa handlar om frustration och saker som tar energi som borde läggas på det som är positivt, så ledes påverkas hela mitt liv.

Och så slutligen; dina planer inför 2017?
2017 ska vara mitt revansch år. Ska ta tag i det som inte fungerat och se till att det blir ännu mer skratt 2017. Samt att jag vill resa och hitta på galna saker. Tjäna pengar på saker jag brinner för står också högt på listan.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg