Godmorgon i stugan 

jag och Tindra började dagen vid 07:15 satte på lite Bolibompa men tog kanske 15 min innan vi valde att kliva upp och börja dagen. blev massor av mys på madrassen. Tindra hann även äta lite gröt innan Emilia vaknade. Jag älskar att kliva upp med Tindra en stund innan Emilia vaknar. Så skönt att få den egentiden med henne och att jag oftast också hinner äta frukost själv. Det är så härligt.

För en stund sedan vaknade också Emilia och jag valde att klä dem ganska direkt då. Nu ligger dem och ser lite barnprogram så får vi se när Tindra är redo för sovstund nr1. Det är det som kan bli lite svårt då dem vaknar så pass olika i tid att dem också har första sovstunden olika tider. Men det brukar gå till sig inför eftermiddagens sovstund.

I eftermiddag har jag en tanke på att vi ska ut en sväng. Tjejerna har ju varit ute med sin mormor dem senaste dagarna men jag själv har som mest bara varit inne. Även jag behöver komma ut och få lite friskluft känner jag. Vi får se vad vi hittar på dock.

Sen ska jag även fixa i ordning inför morgondagen så jag har Tindras saker redo. Hon ska med sin morfar och mormor till fjällen i helgen. Ska bli mysig med lite egentid med Emilia också.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar