God morgon till en ny dag

Det är nästan svårt att förstå att dem för bara lite mer än 4 månader sen va så här små.

I dag har vi nog inte super mycket på schemat vilket är ganska så skönt minst sagt. Ska nog ut på en promenad bara om ett tag. Dock är det ganska kallt just nu bara 6 grader bara så får se hur långt det blir,

Annars är planerna rätt vaga just nu. Vet inte riktigt alls vad jag ska hitta på.

Tror att det är bra och varva ner i mellanåt och inte alltid ha massa saker på schemat men samtidigt kan det också bygga en stress hos mig. Jag kan bli stressad då jag är rastlös och inte har något att göra.


Nej nu är det snart dags att börja fixa den, byta blöjorna och klä dem. Tindra ligger här bredvid mig och pratar och Emilia håller på att vakna så smått. En riktig sjusovare är hon minst sagt.

Tänker att jag ska börja fixa i ordning Tindra i lugn och ro så får Emilia vakna till lite också. Tror på att om man löser en lugn och harmonisk morgon kan det också spegla av sig på resterande dagen. Det är så vi har det nästan jämt. Börjar i lugn takt. Jag är en sådan människa som hellre ställer väckarklockan en bra stund innan det behövs så jag kan ligga i sängen en stund och titta på serier och vakna till liv.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg