god morgon

Att få vakna upp bredvid dessa två varje morgon är livets finaste gåva.

Tjejerna sover sin första powernap just nu och jag ligger med datorn och tittar på serier. Ska låta dem sova en stund till innan jag har tänkt att vi ska gå ut på en liten promenad. Faktiskt rätt mysigt så här i början på hösten.

I dag var vi uppe i väldigt god tid. Eller ja för att vara oss. Jag vaknade vid 07.30 tror jag och tjejerna va väl vakna runt 08.00. Så hade vi våran vanliga morgon mys stund för att sedan klä oss vid 09.00 tiden.

I kväll ska jag i väg och spela innebandy. Ska bli kul. Det blir ju inte lika mycket av det som före tjejerna kom.

Annars blir det en ganska lugn vecka. Bara ett träningspass inbokat den här veckan än så länge. Vi får se om vi kanske hänger med upp till fjällen torsdag - söndag. Inget bestämt riktigt än.


Just nu är jag på jakt efter en åkpåse till som vi ska ha i vagnen börjar bli höst så är dags att se över sådana saker. Behöver även börja kolla på en andra vinter overall. Längtar verkligen efter att få ta med tjejerna ut i vinter. Har ju så tur att jag får låna en av syster vars dotter är lite mindre än 11 månader äldre än tjejerna. Så smidigt för tjejerna ligger nästan nu på samma storlekar som hon hade i samma ålder. Så kan låna en uppsättning av saker som annars är rätt så dyrt som tex overall till vintern osv. Fick även med en åkpåse då vi köpte vagnen så även där behöver jag också bara köpa till en.

Känns som vintern och hösten är en dyrare period än våren och sommaren då det kommer till kläder och liknande till dem små. Sen kommer väl det också förändras då dem börjar på förskolan osv. Tror det är då man kommer märka mer markant att det kostar att ha barn.


Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg