fullt ös

Varit fullt upp nu ett par dagar i fredags hämtade jag nycklarna till nya lägenheten så vi har varit där och fixat och packat upp lådor osv. Vi var även på Ikea i går och köpte säng och lite små saker. Det är verkligen skönt att Ikea kommit till Umeå. Även om det var ett par år sedan. Så skönt att ha dem nära då man flyttar och har sig.

Något som också är otroligt skönt är att mina små tjejer är så otroligt snälla då man har med då man gör ärende. I princip det ända dem blir gnälliga för är då dem är hungriga.

Just nu sitter dem i varsin babysitter och kollar på fotbolls EM England mot Kroatien. Så skönt att dem kan sitta så ett tag utan att lessna helt.

Snart är det dags för en ny vecka. På fredag kommer Emelie, flickornas gudmor och ska vara här hos oss ett par dagar. Ska bli kul att träffas igen då det var väldigt länge sen. Sen fyller även min systerdotter 1år. Sen ska det hinnas med ett par besök på sjukhuset och även BVC. Känns som det är rätt fullt ös denna vecka men det är å andra sidan rätt trevligt det med. Ska väl försöka spendera lite tid i lägenheten för att packa upp lite av dem lådorna jag har kvar.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg