Fullpackad Onsdag

Emilia äter klämis här bredvid mig. Hon har sovit i över 2h i vagnen nu på förmiddagen Hon har verkligen börjat sova bra på sin förmiddags tur. Det som är krångligt är att hon sover över lunchtiden så får fundera på om jag ska ge före eller så. Nu fick hon i alla fall en gröt klämis så länge. Det är lite klurigt att ha två minsann då dem har olika sömn och mat rutiner. Det blir som att man får försöka samman foga deras rutiner med det som måste göras under dagen och försöka att få det att fungera.

Tindra ligger i vagnen och äter ersättning får se om hon har tänkt sova en stund till som hon egentligen behöver då hon sovit mycket kortare tid på förmiddagen. Men det återstår att se. Det som egentligen är bäst med att dem sover olika är att man kan ge dem mat i lugn och ro samt att dem får fullt fokus en stund också.

Kring 17 tiden kommer mamma hit och tar hand om dem små. Jag ska jobba ett par timmar på ishallen för att sedan komma hem en snabbis innan det är dags för att åka i väg och spela lite innebandy. Får hur det går med mitt finger men nu är det nog mest ömt ändå så.

i bland är det så skönt att komma i väg och göra saker som jag älskade att göra förre tjejerna föddes. Tror det är viktigt med att inte tappa bort sig helt i rollen som mamma. Nej men det ska i alla fall bli riktigt roligt.

I morgon ska Emilia få åka till fjällen med sin morfar och mormor. Hon kommer få det så sjukt mysigt. Även om det är lite dubbla känslor för mig å jag alltid är van att ha fullt ansvar över dem båda. Tror det även är bra för dem att få lite egentid med sin kära mamma i mellanåt. Men vist kommer jag sakna henne galet mycket. Men dem är ju tillbaka på Söndag igen så då får vi mysa järnet igen. Men innan dem åker så ska vi först på sångstund på biblioteket och sen promenera med maja.

Nej nu är det dags för lite Emilia mys innan jag ska börja fixa mig inför jobbet.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar