Fredagsmys 

Kan verkligen inte minnas varken när jag köpte den här klänningen eller när jag i huvudtaget använde klänning sist. Men gillar denna faktiskt.

Lite så här ser det ut hos oss just nu. Tindra som vaknade kring 06:30 sover sin första vila i vagnen medans Emilia som vaknade betydligt senare sitter på golvet och lyssnar på Mello. Det är något hon verkligen verkar tycka om. Så fort hon blir lite less är verkligen musik något som kan roa henne rätt så länge.

Vi är redo för att på ett tag gå ner på stan för en baby grupp vi lite spontant anmälde oss till i går. Hoppas tjejerna gillar den. Verkar vara någon form av Teater lek om jag förstått det rätt. Det lär vi ju märka. Ska försöka gå lite tidigare så att tjejerna hinner sova innan, förhoppningsvis sover tindra en bra stund till. Emilia brukar ju inte va beroende av sömn på samma vis så hoppas det går bra. Förhoppningsvis sover även hon en stund i vagnen.

Har i alla fall hunnit tvätta lite på morgonen så det är skönt att i alla fall få något gjort. Maskin nr 2 för dagen går. Får se om jag hinner sätta på en tredje maskin innan jag behöver gå eller om jag får ta den senare.

När vi varit på sångstunden ska vi åka direkt upp till mamma och pappa för att äta fredagsmiddag och mysa lite. Det brukar vi ju ofta göra dem fredagarna dem inte är i fjällen. Vilket är en väldigt mysig tradition. Vet inte om min syster med familj också skulle vara med i kväll, återstår att se antar jag.

Nej nu är det snart dags att börja packa ihop och gå i väg. Så skönt att gå i tid så vi dels hinner strosa lite samt göra ett par ärenden på vägen. Emilia börjar också bli väldigt otålig så nu är det dags.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar