Framtida förändringar

En gammal bild på hur det såg ut då tjejerna hade varsin spjälsäng i mitt sovrum. Tyckte dock det blev lite väl trångt.

Nu börjar tjejerna bli så pass stora att det är dags att förändra och testa lite nya saker hemma. Funderar på att testa att Tindra ska få sova i spjälsängen som står på det som än så länge är mitt kontor. Då Emilia kan va rätt stökig vid nattning tror jag det kan vara värt att testa i alla fall. Ett annat alternativ är att jag flyttar ut båda spjälsängarna ditt så dem fortfarande sover i samma rum men i varsin säng. Men vi får se hur det blir och framför allt när det blir. Då vi varit borta hemifrån och sovit på andra ställen i närmare två veckor så är fokuset först att vi ska hitta tillbaka till våra vardagliga rutiner.

Varför jag funderar på att testa låta dem sova i varsitt rum är framför allt att dem har lite olika rutiner vid läggdags. Tindra vill gärna somna till Bolibompa medans Emilia blir alldeles för uppjagad av det. Sen så börjar dem även bli så stora och röra på sig så pass mycket att dem stör varandra en hel del om båda sover i min säng. Även så sprakar dem en hel del på mig.

Vi får se hur jag väljer att göra framöver. Det är väl bara att prova sig fram antar jag. Men först och främst ska vi som sagt hitta tillbaka till vardagsrutinerna.

Tänker att jag så smått kanske även ska försöka göra om kontoret till lite av ett rum åt tjejerna också. Kontoret har jag ju knappt suttit på sen jag flyttade in utan det har mer blivit som ett sådant rum där jag bara kastar in saker för att slippa se dem lite.

Inte för att dem än så länge har så mycket glädje av ett eget rum utan kanske främst för att ha ett rum där jag kan ha alla deras saker osv. För det blir inte mindre saker för att dem blir större. Mer tvärtom nästan. Där skulle dem även kunna ha varsin spjälsäng så länge. Jag får fundera lite på den ett tag så återkommer jag då jag kommit fram till något.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar