Fotboll och familjemys

Såklart har tjejerna också fått Sverigetröjor. Är det mästerskap så är det.

I går var vi hela familjen och såg Sveriges första EM match hemma hos min syster och hennes familj. Va riktigt mysigt må jag säga. Kul att Sverige lyckades att få med sig en poäng också. Såg inte allt för bra ut stundtals.

I dag har jag hunnit med en sväng till sjukhuset, hade möte om mi ADHD medicin som jag nu har fått öka dosen på. Ska bli spännande och se om det ger något. Efter det blev det en sväng till Gymmet för ett pass.

Då jag kom hem runt 13.00 tiden så vare dags för att ge ungarna mat och försöka få någonting gjort. Min Emilia har lite svårt att komma till ro så va väldigt mycket fokus på det en stund. Slutade med att vi gick i säng och halvsov ett par timmar innan middagen. Så sjukt skönt då jag verkligen va jätte trött.

Just nu sitter jag i min nya lägenhet och bara tar det lugnt lite. Ska snart börja bege mig hemåt familjen igen. Kanske cyklar förbi ica och köper något gott.

Blir att försöka lägga sig tidigt i kväll. Vet inte riktigt men blev helt plötsligt helt galet trött från ingenstans.

I morgon är det dags för veckans ortopedbesök för Tindra och sen är tanken att vi ska gå på promenad med ett gäng andra mammor på eftermiddagen. Hoppas bara att vädret kan visa sig från en bättre sida. Så länge man slipper regn så.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer