Första dagen på 2022

Första dagen på 2022 är här. Ganska sjukt vad fort det här året har gått och vilka äventyr det har inneburit. Kommer en 2021 summering i två delar, första delen kommer senare i dag och andra delen i morgon.

I dag blir det en mysdag inne för oss då det är närmare 25 minus grader ute. Det är rätt sjukt kallt faktiskt. Inget väder att vara ute i, inte med barnen i alla fall. Skulle nog inte va ute själv heller om jag inte var tvungen.

Emilia ligger kvar och sover i vagnen just nu medans Tindra sitter bredvid mig vid köksbordet i barnstolen. Gud vad mycket lättare allt har blivit nu när tjejerna blivit lite större och kan vara med lite mer.

Annars så börjar jag längta hem lite till lägenheten och vardagen va typ 10 dagar sedan vi sov hemma i våra egna sängar i våran lägenhet. Det är faktiskt ganska länge. Längtar lite efter vardag och rutiner igen. Samtidigt som det är väldigt mysigt att vara ute på äventyr. Det är lite både och kan man säga.

Just nu känner jag mig som en platt fisk mentalt. Blir ganska intensivt att vara så många på sådan liten yta. Men nu har min syster med familj åkt hem så nu är det bara jag tjejerna och mamma och pappa kvar över helgen. Och på måndag är vi tillbaka i verkligheten. Känns som det finns en hel del saker att ta tag i och det ska faktiskt bli lite skönt.

Men nu är det bara njuta av dem sista dagarna innan det är dags att resa tillbaka.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Liknande inlägg