Förhoppningsvis en härlig lördag

I dag tog vi oss upp lite tidigare än vi brukar, Tindra har börjat med det vilket ändå är ganska skönt. klockan 07:30 klev vi upp så är ju inte så där över mega super tidigt heller så det är ju bra.

Tjejerna har ätit grötfrukost och har fått ny blöja och kläder. Nu ska jag bara fixa i ordning mig och packa ner lite saker för att i dag ska vi ta bussen till andra sidan stan för att umgås med några vänner. Vi hade tänkt oss en utedag så det är bara att klä både dem små och sig själv för här uppe i Norr verkar det bjudas på en härlig vinterdag.

Ska bli så himla mysigt då det verkligen va super länge sen vi sågs. Händer ju så mycket hos dem små också så det märks verkligen super tydligt då man inte träffats på ett tag. Så skönt också att dem vi ska till är personer som tjejerna känner sig super trygga med. Vilket dem dock verkar göra med dem flesta.

Natten som va så har vi för ovanlighetens skull sovit alla tre i min säng lilla Tindra va ganska så ordentligt ledsen så efter att ha sprungit in till henne i sitt rum ett x-antal gånger valde jag att plocka över henne till oss. Det gick bra och hon somnade efter en stund. Jag tror på att Emilia kan ha en lugnande och tröstande effekt på henne också. Tror att hon drömmer mardrömmar då det blir så här, tycker verkligen så synd om henne. Känns verkligen i mammahjärtat då hon gråter och nästan är panik

ledsen.

Nej nu ska jag börja fixa i ordning mig och packa ihop det sista så vi kommer i väg någon gång, förhoppningsvis innan Tindra hinner somna framför Bolibompa som hon ligger och kikar på.

Vi siktar på en mysdag så återkommer jag senare om vad vi hittade på och hur dagen varit.

Ha en fin lördag alla där ute.!

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar