fast i ett hörn

Ja så känns det lite just nu att jag fastnat lite i ett hörn. Jag är verkligen en sådan människa som vill ligga steget före. Har lärt mig det den hårda vägen. Får aldrig liksom ett 100%igt lugn i kroppen som det är just nu. Alltid ska det vara något som krånglar. Men är å andra sidan otroligt tacksam att jag har det som jag har det just nu. Om några månader kommer det se annorlunda ut, ser fram i mot det med med skräckblandad förtjusning.

Jag har nu min aktivitetsersättning till årsskiftet och sen börjar ett nytt kapitel i livet. Jag känner mig redo och jag vet att det kommer bli hur bra som helst i slutändan. Det är bara vägen ditt som känns läskig.

Tydligen kan jag inte skriva in mig på Arbetsförmedlingen så länge jag har min aktivitetsersättning. Vilket suger.. Jag skulle verkligen behövt dessa tre månaderna som är kvar till att hitta ett extra jobb som jag kan kombinera med mina studier efter årsskiftet. Jag kommer därför behöva söka på egen hand utan arbetsförmedlingen vilket gör det mycket svårare.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer