Ett stort beslut

Jag har i kväll tagit ett väldigt stort beslut.

Efter att ha bott i Stockholm i mer än 7år är det nu dags att flytta tillbaka till Norrland. Den största anledningen är att jag kommer behöva hjälp med mina flickor.

Då jag alltid haft min familj kvar så känns det som ett naturligt steg. Att mina tjejer ska få än trygg uppväxt är ändå det som någonstans är det viktigaste.

Det är mycket känslor i det här beslutet det ska jag inte sticka under stolen med. Men innerst inne så ÄR det rätt. Det bara är så och det vet jag nog innerst inne också.

Jag har fått så mycket stöd av nära och kära i det här beslutet. Många som ger mig och kommer ge mina tjejer så otroligt mycket kärlek. En speciell person fick mig verkligen att ta steget på riktigt. Och det är jag otroligt tacksam för.

Egentligen spegelvänder jag bara mitt liv lite då det kommer till vart jag bor. Nu har jag liksom bott i Stockholm och varit en hel del i Umeå. Framöver kommer det vara tvärtom, jag kommer bo i Umeå men vara en hel del i Stockholm.

Det kommer bli som att avsluta ett kapitel och påbörja ett nytt.

Ett nytt kapitel som kommer innehålla så mycket nytt. Ett nytt kapitel där jag kommer ha ansvaret över två små underverk. Känns så konstigt men rätt. Allt känns så självklart.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer

AyumuSWE
AyumuSWE,

Lycka till <3 Tror det är ett bra beslut för er alla 😊

nouw.com/ayumuswe
elinburman
elinburman,
Absolut. Lite tungt bara å va gravid med tvillingar i v 26 samtidigt som man ska roda en flytt över typ halva Sverige.
nouw.com/elinburman