energilös mamma

I dag är en sådan dag då mamman i familjen inte har speciellt mycket energi just nu. Vet inte riktigt vad det kan bero på då jag faktiskt sovit helt okej men ändå känner jag mig rätt sliten i dag. Men med små får man köra på ändå så gott det går. Går som inte bara gå och lägga sig och se på film då man har barn att ta hand om.

Så dagen har spenderas mest med massa mys hemma . Vi tog sovstunden inne och har inte varit ute än. Tror vi ska försöka ta en väldigt lugn dag i dag.

Blivit en hel del Bolibompa och liknande. Vilket är riktigt bra verktyg då man själv kanske inte har rätt energi för att orka lika mycket som en normal dag

Här har vi två små tjejer som har lärt sig att leka tillsammans och uppskatta varandras sällskap på ett helt nytt vis. Förut va framför allt Tindra en sån som blev ledsen så fort Emilia snuddade vid henne lite. Men numera är det ganska ömsesidigt mellan dem då det gäller vem som är på vem. Lite av sådana saker som barn utan syskon kanske får mer i förskoleålder skulle jag tro. Samspelet med andra människor. Det är super häftigt att se att det redan nu har börjat komma lite smått.


Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar