energi upp och ner

Kan man få för mycket av bilder på bebisar?

Än så länge i dag har vi mest bara myst. va uppe och tog en dusch vid 07.30 och sen chillade jag bara framför tvn och gav tjejerna mat och vid 10.00 blev det frukost. Sen har jag nog inte gjort så mycket mer. Känns som man kanske inte hinner lika mycket längre sen dem små kom. Men det gör ju inte speciellt jätte mycket egentligen.

I dag har jag inte några riktiga planer för eftermiddagen heller. Helt blankt i kalendern. Borde försöka få lite plugg gjort. Har ju två restuppgifter kvar som jag måste få gjorda innan 11/8. Ingen direkt stress än så länge men det blir ju lätt så att man sitter där sista dagen ändå. Ska försöka undvika det den här gången så gott det går. Dock är jag så sjukt icke inspirerad för plugg just nu.

Mamma tog med sig barnen ut på en promenad nu på lunchen. Så sitter här framför datorn i lugn och ro.

Det känns som det är väldigt lägligt med en lugnare vecka efter att Emilie va här förre veckan samt helgens dubbla midsommarfiranden.

Jag har tyvärr en kropp som lätt tar slut på energin men inte laddar upp lika fort. Känns även som man kanske inte hinner ladda helt fullt nu med två små heller. Men man lär sig att gå runt på mindre energi än man gjorde innan man blev mamma.


Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg