Energi trots halvjobbig natt

I natt va ingen super rolig natt då min lilla Emilia va lite grinig. Vilket ledde till att hon sov på mig typ större delen av natten då det va typ det ända som fick henne lugn. Det i sin tur gjorde att Tindra fick lite mindre uppmärksamhet. Vilket gav mig lite dåligt samvete. Har inte riktigt fått rutin på det där med nätterna då det kommer till två. Bara hoppas på att det blir en bättre natt nu den som kommer.

I går var vi alla fall och skrev på papper på lägenheten och valde tapeter. Kommer bli hur bra som helst. Längtar tills den är klar och jag får flytta in i den med tjejerna.

Annars har det inte hänt så mycket alls i dag hade ett videomöte med min lärare och vi la en plan på hur jag ska ta igen det jag har kvar av plugget. Det är en del som ska göras närmare bestämt 4 uppgifter helst innan den 2/6. Men ska nog läsa sig det med antar jag.

I morgon är det dags för BVC besök. Det första på mottagningen i och med att det allra första besöket vi hade förra veckan var ett hembesök. Ska bli kul och se hur mycket dem gått upp sen sist.

Håll tummarna för att det inte regnar då vi ska ditt bara.

Nu ska jag mata lite barn sen försöka sova lite.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer