En vanlig morgon hos oss 

Så här ser oftast ut hos oss på morgonen. Tjejerna vaknar och startat dagen med massa lek och bus i vardagsrummet innan dem får lite gröt till frukost.

Sen mera bus innan vi klär på oss. Gärna ska det va musik eller barnprogram i bakgrunden. Vi är sådana som gärna tar det ganska lugnt på morgonen. Ingen stress här inte. Det här är verkligen något jag kommer sakna sen då jag börjar jobba och tjejerna ska gå på förskolan.

Vad vi ska hitta på i dag får vi också se. Tror det kan bli en sväng upp på köpcentrumet och kika lite. Ska se om jag hittar några sneakers åt tjejerna, annars får får jag beställa det på internet. Så det får nog bli eftermiddagens mission. Behöver även köpa nya pluttar till mina hörlurar.

Men nu på förmiddagen ska jag försöka rensa och sortera in kläderna i garderoberna så jag har det gjort. Började i går men då hade jag en hel maskin otvättade kläder som är barnen som jag nu fixat och ska sortera in. Även typ alla mina kläder är nu tvättade och redo att sorteras in. Så där har jag något att pyssla med ett tag.

Det och tvätta håret står på schemat medans mamma är ute och promenerar med tjejerna.

Nej nu är det nog dags att fortsätta morgonen bestyr med att diska lite vällingflaskor och plocka ihop lite. Kanske kasta i sig någon egen frukost med.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar