en underbar dag 

I dag har vi hunnit inviga årets skalkläder till lika tjejernas första skalset då vi varit i lekparken och gungat en stund under eftermiddagen. Det va en riktig hit trots att det inte riktigt fanns någon babygunga på våran närmsta lekpark tyvärr. Men tjejerna fick gunga tillsammans på en sådan stor rund gunga. Emilia tyckte det va perfekt då hon kunde ligga och njuta av det fina vädret.

Det var på riktigt hur mysigt som helst att se att dem verkligen tyckte att det var roligt.

Sen då vi hade varit klart i lekparen så tog vi bussen ner till stan för att kolla efter kepsar till tjejerna på HM. Hittade dessa mörkblåa och det är verkligen den färg som nästan passar bäst på tjejerna. Framför allt Emilia verkar gilla den. Tror verkligen det kommer behövas keps i sommar.

Sen for vi även upp till mamma och pappa en sväng. Där åt vi middag och myste på ett tag innan vi knata hemåt. Via Ica, där vi köpte lite bröd bara.

Nu ligger tjejerna och sover i varsin säng. Dem har verkligen haft ett par nätter där dem somnat väldigt bra på kvällarna. Det var något jag va lite nervös nu genom att vi varit borta så pass länge och haft helt andra rutiner kring nattningen än den vii har här hemma.

så det har ändå gått helt över förväntan om vi säger så.

Nej nu ska jag ta bort sminket, på med pyjamas och krypa ner i sängen. Har lite choklad som jag ska smaska på framför någon serie eller så.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Liknande inlägg