En tur till Leos lekland

I dag har jag emilia tillsammans med tjejernas gudmor och hennes dotter varit i väg på Leos lekland. Väldigt roligt med mycket bus. Emilia gillade boll och kuddhavet bäst. Fikat och maten gick också fint ner i magen. Nästan en hel grillkorv.
Otroligt mycket folk en regning söndag som denna så blev lite svårt då Emilia fortfarande inte går. Fick som va med hela tiden då andra barn hoppade nästintill på henne bland bollar å kuddar. Så hade väl kanske varit lättare att åka en dag med mindre folk. Men just den här gången hade vi inte så många val då Gudmor Emilie och hennes amanda bara är här i helgen, då dem bor i Stockholm.
Sen åkte vi hem till min mamma och pappa som också hade passat Tindra för en trevligt middag och bus. Farfar kom och åt och hänga med oss en stund också vilket var mysigt. Sen så gick vi bara hem och förberde oss för kvällen. Och nu ligger vi i sängen och kollar på lite barnprogram, eller tjejerna ligger och kollar i varsitt rum. Jag sitter i sängen med datorn och ska se om jag får koll på lite mail innan det är dags för sängen. Hoppas tjejerna kan somna i tid i dag m. Ska nog se f1 kvalet på en stund också. Eftersom dem är i Canada så blir det ett kvälls race. Dock kring 21:30 så lite så där lagomt sent.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar