En tur till Ikea

I dag står en tur till Ikea på schemat. Vi ska bara käka lite och så ska jag fixa mig lite innan vi drar. Behöver inhandla lite barnsaker. Som tur va så hann jag inte ut mitt i hagelstormen. Förhoppningsvis drar det förbi snart så vi kan ta oss ut. Det är faktiskt väldigt skönt att ta sig ut en sväng varje dag nu. Blir ju smått uttråkade både jag och tjejerna annars. Så det blir att avvakta vädret lite så kommer vi förhoppningsvis ut på en stund.

Det blir alltid en hel procedur då man ska ut med barn. Det tar alltid mycket längre tid än man föreställer sig. Det är något jag måste lära mig. För då man får stressa glömmer man saker. Dem två senaste gångerna jag varit ute med tjejerna har jag glömt napparna och fått köpa nya. Vilket är grymt onödigt då jag har en massa nappar redan.

Tänker att jag helt enkelt får skriva en lapp och sätta på ytterdörren så jag inte springer i från saker. Blir liksom både dyrt och så behöver jag inte ha tusen nappar i onödan.

Nu ska jag sätta mig och se om jag kan skriva en lista på vad som behöver handlas så det inte blir så mycket onödigt eller att man inte kommer hem med det man behöver helt enkelt.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer