En tur på fjället

I dag var det lite varmare ute så vi passade på att åka ut med skotrarna en sväng. Det va tjejernas första skoter tur, och för mig var det första gången på väldigt många år som jag åkte i pulkan bakom skotern. Då vi har värmare i pulkan blev det en väldigt mysig liten tur. Vi åkte inte super långt bort då det var tjejernas första tur och vi inte riktigt viste hur det skulle gå. Men det gick bra.

Vi satte upp mobilen med lite Bolibompa så Emilia låg mest kvar i Pulkan och kollade på det. Tindra däremot ville vara ute så hon satt i mitt knä och fick se sin morfar få upp en fin fisk på pimpelspöet. Vi var inte ute så där super länge så vi lagade ingen mat eller gjorde upp någon eld osv utan vi var mer ute en liten sväng för att komma ut då vädret var betydligt mildare i dag än tidigare dagar.

Vi kom hem till stugan igen för en liten stund sen. Mamma och Pappa är ute och grillar korv medans tjejerna sover och jag ligger på sängen och ser lite serier. Man får passa på då tjejerna sover helt enkelt.

Vad vi ska göra mer i eftermiddag är nog mest att mysa och ta det lugnt. Äta en god middag och bara mysa, som alla andra dagar.

Nu är det bara några få dagar kvar här innan vi åker hem till stan igen och vardagen. Ska både bli skönt och lite tråkigt på samma gång.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar