en till helg i paradiset

Ännu en långhelg i paradiset. Finns få ställen som ger mig sådant lugn som detta ställe. Både jag och dem små trivs väldigt bra här. Vi kom upp i gårkväll och ska stanna till söndag. Denna gång tog vi inte med oss barnvagnen utan bara båda bärselarna. Vi har planerat för att åka lite båt och promenera i skogen. Och då fungerar det ändå inte med barnvagnen.

I dag blir det nog bara en lugn dag. Vi kanske tar ut dem på en liten promenad i närområdet då mamma är klar med jobbet. Annars blir det en lugn dag inne. Jag ska fortsätta lyssna på min ljudbok skriva lite och ta hand om dem små.

Jag är så evigt tacksam att det inte är några som helst problem att åka bil med dessa två. Dem sover i princip hela vägen. Denna gång var det bara Tindra som vaknade för lite mat för att sedan somna om. Är det något dem är bra på är att sova. och att låta mig sova. Dem finner sig väldigt i att hänga med på nya äventyr också samt att dem verkar va väldigt trygga i att träffa nya människor. Vilket känns så himla bra då jag som ensam har ett nätverk av folk som redan nu hjälper mig mycket med tjejerna och kanske ännu mer kommer att göra det i framtiden. För det är ju så att med tiden dem växer och blir större ju mer kommer dem bli aktivare och rörligare och det i sin tur kommer ställa mig inför helt andra utmaningar. Vilket jag också ser fram i mot. Att få vara en del i deras liv och att se dem växa upp sida vid sida med varandra kommer vara bland det coolaste jag gör i hela mitt liv.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer