En till dag ute blandat med lite inne mys. 

I dag har vi haft ytterligare en härlig dag ute. Åkt skoter, fiskat och njutit av vädret. Än så länge är det dock ganska svårt att va ute lite längre med tjejerna och ha möjlighet att hålla dem helt nöjda. Då är det tur att vi kan ta med Ipaden med lite Bolibompa.

I dag blev det i alla fall lite lunch ute innan vi tog oss hemåt stugan igen. Tjejerna åt pasta klämis. Eller ja Tindra åt sin ute medans Emilia åt sin hemma på bron sen.

Va i alla fall en väldigt mysig tur. Vi möte också upp några vänner till mina föräldrar en stund ute.

Just nu ligger jag med datorn i sängen och tar igen mig ett tag. Skönt så här på eftermiddagen då Tindra vaknad 05.45. Som tur va somnade hon om ett tag så vi klev upp kring 07:30. Sen åkte vi ut strax efter 09:30 och kom tillbaka kring 13:00 tiden.

Nu skulle Tindra behöva en liten sovstund är tanken men hon gör verkligen allt för att inte somna.

Det skönaste med att man i bland även på dagtid behöver lägga och natta barn måste ju va att man själv får en paus.

Vad som händer mer i eftermiddag och kväll får vi se. Tror att jag ska visa maskted singers för Emilia, hon både älskar musik och figurer så tror hon skulle gilla det. Det återstår att se dock.

Vi ska i alla fall fortsätta mysa. I morgon är det dags att åka hemåt igen. Tror vi skulle åka rätt tidigt då pappa gärna ville hinna hem till hockeyn som är kl 15:00. Kan tycka att det är skönt att komma hem i tid så vi hinner göra oss redo för veckan som väntar.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Liknande inlägg