En tidig morgon

Här har vi en liten tjej som tyckte att hennes säng va den värsta platsen på jorden i går kväll. Hon somnade en stund kring 18 tiden vaknade väl ca 20:30 och bara totalvägrade att lägga sig i sin säng igen. Ba gallskrik så fort jag försökte lägga henne.

Som tur är har vi en stor lekmadrass i vardagsrummet framför tvn. Så där sov vi i inatt. Ville inte ha henne i sovrummet då hon va rätt arg, Emilia har ju sin säng och sover där nämligen.

05:30 var det sedan dags att vakna tyckte Tindra. Eller va nog mest att solen störde som väckte henne så tidigt. Så vi har börjat dagen tidigt i dag. I stora drag har vi bara hunnit sett på tv och tagit det lugnt.


I dag är planerna inte så många kanske tar med mig tjejerna ner till gymmet en sväng bara. Vi får se helt enkelt. Kanske går till lekparken och gungar med tjejerna. Tror även mamma ville ta ut dem på en promenad då hon har lunch sen också.

Tindra verkar ha en sådan dag där ingenting är bra. Hittills har det varit så i alla fall. Försökt med Klämis, välling, iPad i sängen, iPad uppe. Men antar att det är så i bland bara.

Emilia å andra sidan sover fortfarande som en liten prinsessa. Tror hon somnade för natten redan kring 19:30. Snacka om att hon sovit gott liksom.

Nej nu ska jag gå och titta till Emilia och även se vad Tindra vill.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Liknande inlägg