En sväng ut på fjället. 

Bilresan upp i går gick hur bra som helst. Tjejerna är verkligen hur snälla som helst då det kommer till lite längre bilresor. Tog närmare 5h att åka inkl Mat och Ladd paus.

Blev en mysig kväll i stugan och sen så klart såg vi fotbollen, vilken nervös match. sen var det bara att gå och sova. Är det något jag lärt mig så är det att numera gärna sover innan klockan slagit 22:30.

I dag har vi varit ute med skotern en sväng. Snöade dock en hel del så blev inte en så super lång tur. Men tjejerna och framför allt Tindra hann åka lite pulka. Blir verkligen som ett träningspass att springa runt i förstora skor i blötsnön med drygt 8kg Tindra i pulka bakom. Så det får nästan gillas som dagens och även veckans fysträning.

Sen efter den turen hade vi några bekanta på besök en snabbis på verandan och sen har vi bara ätit lunch och tagit det lugnt. Snart är det även dags för middag och sedan är det lite hockey på tvn och lite sådant som står på schemat.

Vi har verkligen haft en mysig dag i alla fall. Super mysigt att vi alla fall tog oss ut ett par timmar. Så himla kul att Tindra verkar gilla att man drar runt henne i pulkan,

Vi får hoppas på lite bättre väder i morgon för om det blir det ska vi även äta lunch ute är tanken, Lättare att ha tjejerna ute om det inte snöar och blåser lika mycket som det gjorde i dag.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar