En speciell dag

I dag är en väldigt speciell dag. I dag är det exakt ett år sedan dagen som vände upp och ner på allt. I dag är det exakt ett år sedan jag fick veta att ni va två. Ett år sedan jag fick se er för första gången (första ultraljudsbilderna) Där och då viste jag att det bara var kärlek rakt igenom obeskrivligt och villkorslöst rakt igenom. Ingen tvekan om saken.

Det finns så många minnen från den dagen. Att jag flög ner från Umeå till Stockholm. Att något av det sista pappa sa innan han lämnade av mig på flygplatsen var något i stil med : Så mycket som du ätit på senaste tiden skulle det inte förvåna mig om det var två.

Ultraljudet där barnmorskan inte riktigt var med på att det va mitt första ultraljud och att jag således inte hade någon aning om att dem va två.

Minns så väl smsen med ultraljudsbilderna till mina föräldar. Frågan om hur mycket den vägde och om allt såg bra ut. Det ända jag kunde svara mellan alla glädjetårar va. Dem är två. Två tjejer. Det kan nästan varit en av dem mest känslosamma dagarna om man inte räknar dagen då dem faktiskt kom till världen.

Det är med otroligt mycket känslor jag tänker tillbaka på den dagen. Dagen då jag insåg hur oförutsägbart livet kan vara och vilka överraskningar det kan bjuda på.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar