En slö dag med min älskade unge

I dag har vi mest bara tagit det väldigt lugnt än så. länge. Blev inget badhus i dag då vi båda verkar vara lite sega. Just nu ligger tindra i vagnen och vilar. Jag sitter fortfarande i soffan i pyjamas och bara tar det lugnt. Ska väl snart fixa till mig lite så vi kan hitta på något. Verkligen super seg men någonting ska vi nog kunna hitta på. Vi behöver handla i alla fall.

Ska även köpa en liten barnpool som vi kan ha inne i duschen då vi inte har något badkar. Tror Tindra skulle gilla det. Hon fick prova det hos våra vänner i går vilket hon gillade starkt.

Vi hade en jätte mysig gårdag hos våra vänner. lek både ute och inne. Massor av kladd med maten och även ett bad hann vi få till. Tindra vart dock lite ledsen där också. Tror det va en reaktion av vaccinet dem fick på förmiddagen i går. Men med lite alvedon så blev hon snart på bättre humör.

Vi var hemma strax före 19:00 så ganska lagomt. Slö såg lite på hockeyn. Sista avgörande SM finalen. Grattis färjestad.

Det känns nästan lite konstigt att bara vara hemma med ett barn.
(Emilia är med farmor och farfar i fjällstugan tills på söndag)

Snart dags för oss båda att slänga i oss någon lunch. Tror jag ska värma lite pannkaka som mamma gjort. Bra mat som man står sig länge på. Men först ska jag passa på att dra på mig några kläder och vakna till liv.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Liknande inlägg