En promenad och massor av mys

Dem små har börjat bliv riktigt bra på att sitta själva nu. I alla fall då dem själva vill det. Det går framåt i alla fall vilket är super kul att se.

Under eftermiddagen i dag tog jag en promenad upp till köpcentrumet blev att shoppa ett lakan, datormus och en salva till Tindras utslag. Sen tog vi bussen hem. Skönt att komma ut en stund i alla fall.

Då vi kom hem så spenderade vi massor av tid tillsammans på madrassen framför TVn. Och det fortsatte i princip hela kvällen. En paus för mat så klart.

Det är så fint att se dem busa och skoja tillsammans. Det unika dem har tillsammans och kommer ha resten av sina liv är häftigt att se.

I morgon blir det att packa för att vara borta till på söndag. Ska även hinna umgås med Maja och hennes tvillingar en sväng. Vi får se vad vi hittar på osv.

I dag kommer det ett nytt avsnitt av Chicago Fire som jag nog kanske ska se. Beror lite på om mina små har somnat ordentligt eller om dem tänkt vakna igen. Får se om jag kan skrapa ihop något gott att äta till också.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar