En otroligt mysig eftermiddag 

I dag har vi haft en väldigt härligt eftermiddag med ett besök på stora bibloteket nere i stan bland annat. Lånade en del böcker till tjejerna. Dock visade sig att babblarna boken va på Norska vilket va lite komiskt. Vi strosade sen omkring bara en stund i lugnan ro. Det är väl lite det man ska då man är mammaledig?

Sen åkte vi förbi expo en sväng och köpte städgrejer och kollade runt lite. Tindra va på bushumör och slängde i väg sin mössa bland annat. Snacka om att hon har blivit en riktig busunge på senare tid.

Sen gav vi oss hemåt för lite bus och lek på madrassen i vardagsrummet innan middag samt att flickornas mormor kom på besök en stund. Eller ja lek den dagliga brottningsmatchen blev det mer av.

Sen såg vi lite hockey osv Rätt lag vann i kväll. Så skönt det i alla fall.

Sen har jag suttit rätt så länge i dag och funderat och kikat på om jag ska byta ställe att blogga på. Kom dock efter många timmars tittande och letande fram till att jag inte ska byta trots allt. Ingen som direkt tilltalade mig tillräckligt starkt för ett byte. Så blir kvar här trots allt. Rätt komiskt hur mycket tid man kan lägga på något som ändå inte blir något av. Men så är det väl i bland antar jag.

Nej nu ska jag sätta på en film eller något och mysa ner bredvid min tokkorv som vaknade till. Dock med ett stort skratt och riktigt gott humör. Det är så mycket lättare då. tjejen med världens mysigaste skratt är hon verkligen.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar