En mysig lekdejt 

Vi började dagen med städning och fix tillsammans med tjejernas mormor som va här och hjälpte oss. Gick av bara farten så vi hann även mysa lite på lekmadrassen innan mamma skulle cykla hem och fortsätta jobbdagen.

Sen då det var dags för att vila provade jag ett nytt knep, istället för att dem ska ha massa ljud omkring sig så stängde jag av allt och la dem för vila i total tystnad. Gick sådär till att börja med men båda somnade ändå hyfsat fort. Att Emilia sen vaknade på tok för snabbt igen va en annan sak.

På eftermiddagen möte vi upp två kompisar med deras söner för att leka i lekparken. Det blev en väldigt härlig eftermiddag. På vägen hem gick vi förbi Ica och handlade lite små grejer.

För första gången på väldigt länge njöt jag av att vara ute och promenera. Bra väder, nöjda ungar (fick muta med lite banan bara) och en bra ljudbok i lurarna. Magi.

Då vi sen kom hem va klockan nästan dags för middag så. Slappade i soffan en liten stund innan. Sen spenderades tiden med det vanliga, mys, pyjamas och sen va det dags för att lägga tjejerna. Jag själv fastnade framför tvn.

Nej nu ska jag lägga mig och lyssna på lite ljudbok innan det är dags att bjuda in john blund på dejt.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar