En mysig eftermiddagen

Vi har haft en jätte mysig eftermiddag. Min kusin och moster var här. Först tog dem med tjejerna på en promenad, då passade jag på att städa lite så nu ser det fint ut igen. Sen har vi bara myst, fikat och lekt. Verkligen mysigt.

Emilia sov inte speciellt länge alls då dem var tillbaka från promenaden medans Tindra sov i över 1,5 timme. Men så är det ofta att Tindra sover betydligt mer än Emilia under dagtiden. Nu tror jag även Tindra är mer inne i få tänder perioden.

Nu kör tjejerna lite vaken vila och tittar på Ipaden. Jag ska ta igen mig en stund och sen kommer mina föräldar förbi då dem varit i fjällen i helgen. Så ska vi åka i väg en snabbis jag och pappa och köpa hamburgare. Sen ska vi väl bara ta det lugnt och njuta av maten innan det är dags för att ge tjejerna mat för att sedan göra dem klara för natten.

Sen är det väl bara att ladda upp inför en ny vecka antar jag. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på under kommande vecka. Det ända jag vet är att jag har korpen match på måndag och fyller år på Tisdag. Annars är livet en öppen bok som vanligt.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar