En mysig dag i vinterparadiset

I dag va planerna egentligen att käka mat ute på gården och mysa. Men då det var lite för kallt så valde vi i stället att laga maten inne och ha en riktig mysdag.

Och det har vi verkligen fått. 100% mys har vi haft kan man verkligen säga. Vi låg och myste i sängen medans mamma och pappa for ut på en liten tur för att pimpla. Dem var tillbaka strax efter 11 och då hade vi inte tagit oss ur sängen än. Jag älskar att mina barn älskar att sova länge. Det är ren lyx rakt igenom.

Tindra är inne i en sitta i knäet period och Emilia har knäckt koden och vill mest bara ligga på golvet och rulla runt. I morgon blir det en liknande dag bortsätt från att vi framåt eftermiddagen ska sätta oss i bilen och åka hem till stan igen.

Det blev bara en snabb visit nu under helgen den här gången. Men till jul kommer vi stanna längre. Det är ju inte alls så länge kvar tills dess. Men innan dess ska vi ha ett par veckor hemma i lägenheten vilket ska bli riktigt skönt. Komma tillbaka till våra vardagsrutiner. Det senaste veckorna har dem inte riktigt funnits där pga sjukdom osv.

Nu ska jag kolla till Emilia som sover för att sedan fixa lite kvälls fika och fortsätta se lite serier.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar