En mer vaken natt

Här har vi en liten Emilia som hade svårt att sova i natt. Vet inte om det var tänderna som spökade. Va trots allt inte super mycket gråt utan bara mer snurr. Så kunde ju varit värre. Så mycket mer jobbigt då hon är vaken och även ledsen. Även om det är jobbigt i stunden så kan det även vara lite mysigt att få ta hand om dem lite var för sig. För det är ju långt i från alla nätter som är så för oss. Kanske 4-5 gånger i månaden och då har jag ändå två små. Så det är jag väldigt lyckligt lottad med. Så tacksam för det också.

Så här kan det se hos oss då jag ska försöka fixa mig en liten snabb medans dem är vakna. Försöker hinna det innan jag plockar upp dem eller då ena sover men är inte alltid det fungerar. Så då blir det en framför tvn framför något barnprogram och andra i barnstolen med mig i badrummet. Dem är inne i en period där dem är ganska mycket på varandra och snor saker av varandra osv så bättre att en får vara med mig än att båda ska vara i vardagsrummet.

Nu ska jag kika lite storslalom medans jag ska packa ihop och fixa så att jag och tjejerna kan ta oss upp till mamma och pappa sen då tvätten är klar. Där ska tjejerna få leka lite med sin kusin och jag får umgås lite med min mamma och pappa. Det är väl lite av det vi oftast gör på helgerna. Myser hos flickornas mormor och morfar.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Liknande inlägg