En månad av mitt nya liv.

En bild från BB. Kan inte riktigt förstå att dem varit så små.

I går blev mina tjejer en månad. Kan inte riktigt förstå vart tiden tagit vägen. Det har nästan gått lite för fort. Känns som saker och ting börjar sätta sig mer och mer och en ny vardag tar form. Kan inte vara mycket mer lycklig än jag är just nu. Att jag valde att behålla och göra den här resan trots avsaknad av deras far är något av det bästa beslutet jag tagit och något jag aldrig kommer ångra.

När man får barn är det som att man vänder upp och ner på allt. Nu lever jag inte längre bara för mig själv utan har ett ansvar över det finaste man kan få.

Senaste veckan har det varit lite fullt upp kan man säga. Det har bestått av besök på BVC, ortopeden och sen har jag även börjat gå till en kurator och prata. Det kan ha varit något av det vettigaste jag gjort på länge. Dessutom känns det som jag hittat en väldigt bra kurator också så det känns toppen bra.

Nu börjar det bli väldigt varmt och skönt även här uppe i Norr. Så tanken är att jag ska försöka ta till vara på soltimmarna lite mer framöver. Vi har ju så tur att vi båda har bra grönområden med träd som ger mycket bra skugga och även en liten strand här i närheten där vi bor. Så tar typ 5-6min att gå ditt. Det är något som ändå är ganska lyxigt här i Umeå, att vi har en badstrand mitt i stan, dessutom på det området jag bor.

I kväll ska vi gå till min syster med familj på middag. Blir super mysigt. Vi försöker att ses och äta tillsammans allihopa en kväll i veckan. Vilket är super mysigt. Tror vi skulle beställa Pizza i kväll om jag inte minns helt fel.

Får se lite vad kommande vecka har att erbjuda utöver Kurator besök för mig och Bad på ortopeden för min mini. Det som är lite av vardagen just nu.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Kommentarer