En kaos kväll övergår till en lugn förmiddag

Här sitter jag som så många gånger för. Tjejerna sover i vagnen och jag borde passa på att ta en dusch och städa. Men först ett litet snabbt inlägg. I går blev den en snabbis till IKEA köpte matlådor och en hylla., Smet även in på HM och köpte en förpackning kortärmade bodys till tjejerna. Fick även med mig ett par Molly jeans från Gina. Dem kostade enbart 79kr på rean nu så det va nice.

I dag känner jag mig rätt oinspirerad till att göra något. I bland är det verkligen en utmaning att underhålla två små. Hade en sådan kväll i går då Emilia snurrade på lite. Fick henne tillslut att somnade i vagnen så det var skönt. Slutade med att jag 23.00 inte hade käkat någon middag. så tog med mig två rostade mackor och bara la mig i sängen med datorn. Inte ens sminket orkade jag ta bort ens.

Så nu verkar det som om Emilia redan vaknat så får se om jag får henne att somna om lite eller om det är dags att ge henne lunch. Det som är bra att jag kan sätta henne i barnstolen i badrummet och ta en dusch. I bland som småbarns mamma kan man verklige längta efter en dusch. Nähä va till och med båda som vaknat. Dem sov kanske 20 -30 min bara så får se om dem kan sova lite till eller om det är kört. Annars är det bara att sätta dem i barnstolarna med lite leksaker. Det är så man kanske kan få något litet gjort i alla fall.

Tjejerna var i alla fall väldigt mysiga i morse. Vi vaknade i lagom tid låg kvar och myste sen plockade jag upp Tindra som vaknade en stund före Emilia. Så mysigt att få lite egentid med dem på morgon. VI tog det verkligen super lugnt. Tror dem fick på sig kläderna först kring 11 tiden.

Det som står på schemat i dag är så lite som att vi ska Panta burkar och handla lite små saker från Ica. Får se om jag kanske går en lite längre promenad med tjejerna i eftermiddag med. Kanske ska ge mig i kast med att bygga ihop hyllan med. Får se vad tjejerna vill göra med och hur mycket tid man får.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar