en kanonbra dag

Dagen blev så där magisk som jag hade hoppats på. Vi har varit ute och gungat. (Tindra sov dock då), Lekt och busat och ätit mat. eller jag Tjejerna total kaosade och hade mat överallt. Men det var ganska mysigt det också. Tindra hann även ta ett bad i diskhon innan vi packade ihop oss och gick hem.

Mycket trevlig dag minst sagt. Så häftigt att se hur trygga mina små tjejer är med Frida trots att det var väldigt väldigt länge sen vi sågs. Uppskattar också att hon är en sådan person som i bland bara kan hoppa in och hjälpa till med små saker i princip utan att fråga. Det kan liksom vara sådant man behöver i bland. För det kan ju vara så stundtals att man kanske säger att det är lugnt fast man innerst inne behöver hjälpen.

När vi kom hem där strax efter 19 så var det två smått trötta tjejer. Det blev bara att göra i ordning flaskorna med ersättning och byta till pyjamas på dem. Sen tog det inte super lång tid innan det var dags för dem att gå i säng. Nu ligger dem och sover så gott och även jag har krupit ner bredvid min älskade Emilia.

I morgon är en ny dag och vi får helt enkelt se vad vi hittar på. Blir nog lite städ och fixa söndag som det brukar va.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Liknande inlägg