En jobbigare förmiddag byts ut mot en bra eftermiddag. 

I bland är det långt i från lätt med småbarn kan jag villigt erkänna. Orken och peppen finns väl inte alltid där. Har då både mamman och barnet/barnen en dålig dag samtidigt kan det ju bli lite hur som helst. Det va liksom ingenting som fungerade och va bra.

För mig är det då viktigt att så fort som möjligt försöka vända på det till något bra. Efter att först Tindra sovit i mer än 2h nu och Emilia sovit i drygt en timme så verkar det som att humöret har vänt. Det känns riktigt skönt. Tror jag vet vad det dåliga humöret berodde på också så då är det ju lättare att undvika det i framtiden. Nu ska tjejerna snart få lite lunch och jag ska försöka byta om från pyjamasen. Japps i bland går man i pyjamas tills efter lunch i detta hushåll.

Nu ska vi vända på humöret, tror vi alla tre behöver komma ut och hitta på något. Tror det blir en sväng till gymmet där kring tjejernas nästa sovstund som blir kring 15.00 så får vi se hur mycket man får gjort och hur mycket tid man får på sig där.

Hann i alla fall göra en rolig beställning på partykungen till tjejernas kalas. Ganska spårad men rolig beställning kan jag säga. Kommer bilder på det på söndag då Klasdagen är.

Nej dags för att ge tjejerna lunch nu.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Liknande inlägg