en inte allt för lätt natt

I natt har tjejerna haft det lite kämpigare med att komma till ro. Vet inte vad det berodde på eller vad klockan va då dem somnade till slut. Emilia vaknade dessutom och var ledsen, så det va lite jobbigt för mamma hjärtat minst sagt. Så svårt då man inte till 100% vet vad det är som felar heller. Det skär lite i mamma hjärtat minst sagt.

Nu sover Emilia i babysittern medans Tindra sitter och dricker morgonens flaska med ersättning framför lite tv. Jag ska försöka få i mig lite frukost samtidigt som jag sätter mig med lite mail.

VI får se vad dagen mer har att erbjuda. Med tanke på nattens kaos så blir det nog inte allt för mycket gjort. Vi får se helt enkelt. Ganska slut i skallen då jag inte fått sova. Men något ska vi nog hitta på i alla fall. Man får försöka göra det bästa av det. Dock tror jag inte blir något gym dock som tanken var först. Lutar mer åt att vi går till mamma och pappa och är där. Eventuellt sover vi över där också. Vi får se helt enkelt.

Men det bästa är ju att hur trött man än är och hur mycket dem än prövat en under natten så slutar det alltid med att man ändå känner att dem är det finaste som finns. För det positiva väger ju alltid över i slutändan ändå.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar

Liknande inlägg