En härlig morgon - mysig lekdejt i går

I går var vi på lekt dejt hos Maja och hennes tjejer. Tanken var att vi skulle gå till öppna förskolan tillsammans men då vi väl kom det visade det sig att det vart inställt då dem ansvariga hade blivit sjuka. Lite störande att dem inte kan meddela det på tex Facebook eller så. Men i stället gick vi hem till Maja och hennes tjejer och lekte en stund.

Så himla skönt att vi i princip bor grannar, bara typ två kvarter i från varandra. Så vi spenderade förmiddagen med dem. Eftermiddagen blev bara att ta det lugnt hemma. Tindra lyckades somna i sin säng där på eftermiddagen så vi tog oss inte ut något mer. Det gjorde inte så mycket direkt då vi ändå hade varit ute på förmiddagen.

I dag har vi än så länge nätt och jämt klivit upp ur sängen. Tjejerna ligger i Tindras säng och ser på lite Bolibompa tillsammans medans dem dricker morgon vällingen. Jag sitter i soffan och passar på att skriva några mail och planerar dagen lite.

Det är så obeskrivligt mysigt att vakna med Emilia på morgonen, hon bara ler och skrattar för att sen rulla över till mig för att mysa. Efter det går det inte att vara på dåligt humör. Så nu förtiden kliver jag oftast upp på ett väldigt bra humör med en positiv känsla.

Snart är det dags att ta upp tjejerna ur sängen och se till att göra dem klara för dagen. Tror att dem eventuellt ska få lite gröt till frukost också. Det är bäst att ge dem det innan man byter till kläder på dem. Så slipper man riskera att det blir kladdigt värre.

Vad vi ska hitta på i dag vet jag inte helt säkert. Tror det lutar åt att åka upp på Ikea och köpa lakan till ,madrassen jag har framf��r tvn. Det är förövrigt ett av mina bästa köp till dem små på senaste tiden. Sen kanske vi även tar en liten längre promenad. I dag är en sådan dag där det inte finns några spikade planer på gott och ont.

Jag är ju en sådan rätt rastlös människa som vill hitta på saker typ hela tiden. Dock så har jag lärt mig att man inte behöver göra tusen saker hela tiden, framför allt inte då man numera har barn.

Så från och med typ i går så har jag sagt att jag ska sträva efter att bara göra en sak per dag. Att jag inte behöver flänga fram och tillbaka och göra allt på en gång. För tror att varken jag eller tjejerna mår bra av det.

Elin Burman
Lev livet i dag för i morgon kan det vara för sent.
Alltid sakna aldrig glömma.


Gillar